Overslaan naar content

Kernwaarden & bedrijfscultuur

Bij de Schijf Groep geloven we in het belang van plezier in het werk, veiligheid op het werk en een gezonde thuiskomst. Als een financieel gezond en onafhankelijk familiebedrijf onderscheiden we ons door een persoonlijke benadering. We zien onze medewerkers niet als een nummer, maar als unieke personen met ieder zijn eigen verhalen en behoeften. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door écht naar elkaar omkijken en helpen waar nodig. We streven ernaar om altijd rekening te houden met de privésituatie van onze medewerkers en waar mogelijk ondersteuning te bieden.

Plezier in het werk
Veiligheid op het werk
Gezondheid na het werk

Omschrijving

Als expert in sloopwerken, asbestverwijdering en grondwerk, zetten we ons in voor projecten op diverse locaties, uitgerust met moderne en kwalitatief hoogwaardige materialen en machines. We slopen trillings-, stof- en geluidsarm, waardoor jouw veiligheid en gezondheid zoveel en goed als mogelijk wordt beschermd.

Toekomstvisie

Onze missie is om bij te dragen aan een leefbare aarde, voor huidige en toekomstige generaties, door steeds minder te slopen en meer te demonteren. We streven ernaar om continu onze methoden te innoveren en onze impact op het milieu nóg verder te verkleinen.

Voordelen

Door te werken bij Schijf krijg je vele voordelen. Zo bieden we naast jouw salaris en de standaard secundaire arbeidsvoorwaarden, de volgende voordelen.

Je hebt bij de Schijf Groep ook altijd een warm welkom met een gedegen inweerkperiode, je ontvangt hier jouw werkkleding en de juiste PBM's. Als deel van de Schijf Groep zorgen we altijd voor persoonlijke aandacht voor jouw situatie.

Korting op jouw zorgverzekering

Korting op jouw sportschoolabonnement

Fietsplan

Bonussen

Teamactiviteiten en gezellige borrels

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Onze betrokkenheid bij het milieu en de maatschappij is al sinds 1972 diepgeworteld in onze bedrijfsvoering. We zijn actief in het demonteren van en werken mét circulair materiaal, met veel aandacht voor zowel mens & milieu. In een samenwerking met Schijf Restoric geven we gebruikte materialen uit sloopprojecten een nieuw leven. We ondersteunen de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties en zetten ons in om de wereld beter achter te laten voor de toekomstige generaties.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Meer weten over Schijf als werkgever?

Sabrina staat graag klaar om jou door het sollicitatieproces te begeleiden en jouw vragen te beantwoorden!