Overslaan naar content

Over Schijf

De Schijf Groep is hard aan het werk om zo duurzaam mogelijk te slopen. De basis hiervoor staat door de samenwerking met Schijf Restoric. Stap voor stap proberen we onze innovatieve plannen te implementeren om ons te onderscheiden. Alle expertises onder één dak: asbest verwijderen, de fundering herstellen, een kelder bouwen, een pand volledig strippen en vervolgens alles afvoeren met eigen containers en vrachtwagens. Bij de Schijf Groep doen we het allemaal!

Wij vinden duurzaamheid aan de wereld van bouwen en wonen onwijs belangrijk. We zijn ons er steeds meer van bewust dat de hoeveelheid grondstoffen op aarde eindig is en hergebruik een must, panden simpelweg slopen kan dus echt niet meer! De aarde leefbaar houden, vraagt om het zorgvuldig demonteren en hergebruiken van bouwmaterialen. Circulair slopen en bouwen is de toekomst!

Bijdragen in een circulaire economie en daarmee aan een duurzame wereld, dat is onze missie. Dit doen wij door mensen vroegtijdig te inspireren tot optimaal hergebruik van de materialen in hun (sloop)pand. Al bij de ontwerpfase zijn we bij een project betrokken om bruikbare materialen te inventariseren en te rapporteren. Want dan maken we het meeste verschil!

Zo creëren wij, graag samen met jou, een duurzame leefomgeving. Voor onszelf en de generaties die na ons komen!

Meer weten over Schijf?

Sabrina staat graag klaar om jouw vragen te benatwoorden of jou door het sollicitatieproces te begeleiden!