Overslaan naar content

Calculator

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 per maandKantoor

Functieomschrijving

Bij Schijf Groep krijg je meer dan alleen een titel; je krijgt een missie. Naast je rol als calculator, vervul je ook de functie van werkvoorbereider. Je neemt de leiding over het opstellen van calculaties en het maken van offertes, waarbij je het project van begin tot eind voorbereidt. Jouw verantwoordelijkheid strekt zich uit van de overgang van de werkvoorbereiding naar de uitvoering, tot het verzekeren dat het project goed wordt afgerond! Klinkt dit als de uitdaging waar je naar zoekt? Lees de volledige omschrijving voor de positie van calculator in Uithoorn!

Over de functie

In de hoedanigheid van calculator en werkvoorbereider bij Schijf Groep ben je een belangrijke schakel in de projectplanning en -uitvoering.

Je analyseert projectdocumentatie zoals bestekken, werkomschrijvingen, tekeningen en ontwerpen zorgvuldig op volledigheid. Met deze informatie als basis, schat je benodigde hoeveelheden, personeel, materieel, en materialen in, waarna je een gedetailleerde kostprijsbegroting opmaakt en de offerte samenstelt.

Bij het winnen van een opdracht, coördineer je de voorbereiding door werkplannen te ontwikkelen, vergunningen aan te vragen en de inzet van materialen en machines te plannen.

Je houdt voortdurend toezicht op mogelijke problemen en past je strategieën waar nodig aan, om zo de projecten van begin tot eind vlekkeloos te begeleiden.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde mbo-opleiding in civiele techniek of bouwkunde.
  • Ten minste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Salaris vanaf € 3.500,-, afhankelijk van kennis en ervaring/
  • Een bonus van € 500,- bruto bij verlenging van je contract.
  • Persoonlijke ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Aantrekkelijke extra's zoals een fietsplan, bedrijfsauto, telefoon, en laptop.

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken.

Zie je jezelf al als onze nieuwe navigator binnen de projecten? Solliciteer dan direct als calculator en werkvoorbereider bij de Schijf Groep!

Reageer nu op de functie van calculator in Uithoorn en we nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Niet de baan die je zocht? Bezoek werkenbijschijf.nl of neem contact met ons op voor meer mogelijkheden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 per maand
Kantoor

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!