Overslaan naar content

BBL-opleiding Assistent Bouwen, Wonen en Onderhoud

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
Opleidingen & stages

Functieomschrijving

De BBL-opleiding Assistent Bouwen, Wonen en Onderhoud kan je volgen in samenwerking met de Schijf Groep. Je werkt en leert tegelijkertijd, én als jouw opleiding is afgerond helpen wij je jouw autorijbewijs te halen! Je krijgt online lessen bij Schijf op Locatie, gaat werken en stage lopen bij de Schijf Groep in Uithoorn.


Tijdens de opleiding tot Assistent Bouwen, Wonen en Onderhoud ga jij vaktechnische vaardigheden, opdrachten aannemen, afronden en opruimen, taken uitvoeren en evalueren, werkvoorbereiding én helpen bij bouwopdrachten leren!


Je volgt tijdens jouw opleiding diverse praktijkvakken en theoretische vakken.


Tegelijkertijd dat jij werkt, leert en jezelf ontwikkelt, profiteer jij ook van de volgende voordelen:

  • Wij betalen jouw BBL-opleiding.
  • Je werkt 4 dagen en volgt 1 dag online les, deze lesdag wordt ook betaald.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 2 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het behalen van jouw rijbewijs.Vereisten

Dat klinkt interessant, toch? Vul zo snel mogelijk onderstaand formulier in. Dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
Opleidingen & stages

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!