Overslaan naar content

Voorman Sloopwerken

Op locatie
 • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maandSloop

Functieomschrijving

Ben jij klaar om de aanvoerder te zijn van een team superhelden? Als voorman sloopwerken bij de Schijf Groep draag je de aanvoerdersband met trots en leid je jouw team naar succesvolle projecten. Klinkt dat interessant? Lees dan de volledige vacature voor voorman sloopwerken in Uithoorn!

Over de functie

In deze leidinggevende rol binnen de Schijf Groep ben je de spil in veel diverse sloopprojecten, variërend van het strippen van kantoorgebouwen tot het circulair demonteren van binnenstedelijke panden. Jouw taak is om je team met precisie en veiligheid te leiden, terwijl je zelf ook actief deelneemt aan het werk.

Als captain van jouw team herken en benut je de unieke talenten van je teamleden, en zet je ze strategisch in voor de juiste taken. Je zorgt voor naleving van veiligheidsnormen en corrigeert waar nodig, altijd met het doel om toekomstige problemen te voorkomen. Je beheert werkplannen en apparatuur met behulp van een tablet, waarbij je steeds een milieubewuste aanpak voorstaat, zoals waar mogelijk demonteren in plaats van slopen.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor omwonenden, autoriteiten en certificeringsinstanties, waarbij je zorgt voor heldere communicatie over eventuele overlast. Aan het einde van de dag rapporteer je aan de uitvoerder over de prestaties van jouw team. Afhankelijk van het project leid je een groot of kleiner team, maar altijd met dezelfde toewijding en passie.

Wat vragen wij van jou?

 • Het bezit van diploma Voorman Sloopwerken, óf bereidheid deze te halen
 • Het bezit van VCA-VOL, BHV en asbestherkenning, óf bereidheid deze te halen
 • Bezit van een autorijbewijs
 • Beheersing van de Nederlandse taal


Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris van € 3.400,- tot € 4.000,-
 • Bonus van € 500.- bruto bij jouw contractverlenging
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
 • Korting op jouw zorgverzekering
 • Mooie extra’s, zoals een fietsplanDe Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje om óók onze relatie duurzaam te maken!

Dus, wil jij de aanvoerdersband dragen en de spelverdeler zijn binnen ons mooie team? Solliciteer dan direct als voorman sloopwerken en ga aan de slag als leidinggevende in de sloop! Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Op locatie
 • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maand
Sloop

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!