Overslaan naar content

Uitvoerder

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 4.250 - € 6.500 per maandSloop

Functieomschrijving

Als uitvoerder bij de Schijf Groep zorg jij ervoor dat de projecten in de sloopwerken en funderingsherstel soepel en gesmeerd lopen. Je beheert de dagelijkse voortgang en zorgt voor een prettige samenwerking. Eigenlijk ben je de olie in het gehele proces! Klinkt dat interessant? Lees dan de volledige vacature uitvoerder in Uithoorn!

Over de functie

Als uitvoerder bij de Schijf Groep ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten in sloopwerken en funderingsherstel. Je bent een belangrijke schakel op jouw projecten en krijgt de kans om jouw visie op de realisatie van projecten toe te passen. Van het doorlezen van projectplannen tot het efficiënt vormgeven van het bouwproces, het behoort allemaal tot jouw functie!

Samenwerken is een belangrijk onderdeel van de functie uitvoerder. Je werkt als uitvoerder nauw samen met de werkvoorbereiding en de projectleider. In de uitvoeringsfase onderhoud je het contact met de opdrachtgever en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de medewerkers op de bouwplaats.

Dagelijks ben je bezig met de voortgang, planning en kosten van het project. Daarnaast signaleer je tijdig meer- en/of minderwerk.


Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een mbo-diploma in civiele techniek of bouwkunde.
  • Kennis en ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent als uitvoerder actief in sloopwerken en funderingsherstel. Kennis van asbest en het werken in en met verontreinigde grond is een pré.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 4.250,- tot € 6.500,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij het verlengen van jouw arbeidsovereenkomst.
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen.
  • Mooie extra’s, zoals fietsplan, auto van de zaak, telefoon en een laptop.

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken!


Dus, ben jij de olie in het gehele proces? Word dan uitvoerder bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature en ga aan de slag als uitvoerder in Uithoorn! Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!


Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op werkenbijschijf.nl of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 4.250 - € 6.500 per maand
Sloop

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!