Overslaan naar content

Uitvoerder

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 4.500 - € 6.500 per maandSloop

Functieomschrijving

Als uitvoerder binnen de sloopwerken en funderingsherstel bij Schijf Groep ben je meer dan alleen een teamleider; je bent de schakel die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Jouw dagelijkse beheer over de projectvoortgang en het bevorderen van harmonieuze samenwerkingen maakt jou onmisbaar in het geheel. Zie jij jezelf als deze dit al doen? Lees dan de volledige vacature uitvoerder in Uithoorn!

Over de functie

Als onze uitvoerder speel je een sleutelrol in onze sloop- en funderingsherstelprojecten. Je krijgt de vrijheid om je visie op projectrealisatie toe te passen, van de interpretatie van projectplannen tot de efficiënte uitvoering ervan.

De samenwerking met het team van werkvoorbereiders en projectleiders is cruciaal, waarbij jij de directe lijn onderhoudt met onze opdrachtgevers en zorgt voor de leiding en motivatie van onze bouwplaatsmedewerkers.

Jouw dag bestaat uit het managen van voortgang, planning, en budget, met een scherp oog voor potentieel meer- of minderwerk.

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een mbo-diploma in civiele techniek of bouwkunde.
  • Bewezen ervaring in een soortgelijke functie.
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

Ervaring met sloopwerken en funderingsherstel, met kennis van asbestsanering en verontreinigde grond is een sterke plus.

Vereisten

Wat bieden wij jou?


  • Een bruto maandsalaris van € 4.500,- tot € 6.500,-
  • Een bonus van € 500,- bruto bij contractverlenging.
  • Ontwikkelings- en opleidingskansen om jouw carrière pad vorm te geven.
  • Extra voordelen zoals een fietsplan, bedrijfsauto, telefoon, en laptop.

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken.

Ben jij de uitvoerder die we zoeken? Solliciteer dan nu als uitvoerder in Uithoorn en laten we samen aan de slag gaan! We reageren binnen 3 werkdagen op je sollicitatie.

Niet wat je zocht? Kijk dan op werkenbijschijf.nl of neem direct contact met ons op!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 4.500 - € 6.500 per maand
Sloop

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!