Overslaan naar content

Sloper

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maandSloop

Functieomschrijving

Ben je klaar om als sloper bij de Schijf Groep de rol van een echte superheld op je te nemen? Met jouw vaardigheden zorg je voor een nauwkeurige, gestructureerde en milieubewuste sloop. Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Duik in onze vacature voor sloper in Uithoorn!

Over de functie
Als sloper bij de Schijf Groep draag je actief bij aan diverse sloop- en stripwerkzaamheden, met een sterke nadruk op het circulair demonteren van materialen voor hergebruik. Gewapend met handgereedschap, snijbranders en kleine machines, werk je zowel aan het strippen van kantoorgebouwen als aan gespecialiseerde projecten zoals het zorgvuldig demonteren van binnenstedelijke panden.

Onze projecten variëren van renovatie- en totaalsloop tot het strippen van complete kantoorgebouwen en circulair demonteren. Bij elk project staat een milieuvriendelijke aanpak voorop, met respect voor mens en omgeving.

Veiligheid is jouw prioriteit en superkracht. Als sloper bij de Schijf Groep zorg je ervoor dat jezelf en je collega's altijd veilig te werk gaan, want het grootste succes is dat iedereen aan het eind van de dag veilig thuiskomt.

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach
  • Een geldig VCA-Basis certificaat óf bereidheid deze te halen
  • De mogelijkheid om met eigen vervoer naar Uithoorn te komen

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 2.800,- tot € 3.500,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij jouw contractverlening
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zullen vol overtuiging dat stapje extra zetten om óók onze relatie duurzaam te maken!

Dus, ben jij onze nieuwe superheld? Word dan sloper bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature en ga aan de slag als sloper in Uithoorn. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Sloop

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!