Overslaan naar content

Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA)

Op locatie
 • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maandAsbest

Functieomschrijving

Zie jij elk detail en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan is de rol van Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA) bij de Schijf Groep in Uithoorn misschien een mooie functie voor jou! Lees snel de hele vacature en solliciteer!

Over de functie

In de rol van DTA bij de Schijf Groep, ben je de sleutelfiguur in het nauwkeurig beheren van asbestsaneringsprojecten. Jouw scherpe blik en strikte toezicht garanderen dat alle werkzaamheden volgens de hoogste normen, voorschriften en natuurlijk wet-, en regelgeving worden uitgevoerd. Je leidt met passie een team van professionele asbestsaneerders, waarbij je samenwerkt om elk project succesvol af te ronden.

Jouw taken omvatten het actief beheren van het saneringsproces, het nauwkeurig volgen van de werkplanning en het coördineren van het benodigde materieel met behulp van moderne technologie. Je oog voor detail zorgt ervoor dat iedere uitdaging met deskundigheid wordt aangepakt en overwonnen.

Bij de Schijf Groep zet je je dagelijks in voor het creëren van een veiligere omgeving door jouw expertise in asbestverwijdering. Elk project biedt een nieuwe kans om je vaardigheden te tonen en te ontwikkelen, in nauwe samenwerking met je DAV-collega's.

Wat vragen wij van jou?

 • Enthousiasme en een glimlach
 • De nodige certificeringen: DTA, VCA-VOL, BHV en vezelveiligheid, óf bereidheid deze te halen
 • De nodige keuringen: Medische asbestkeuring en face-fittest
 • Het bezit van jouw rijbewijs B

Verder is beheersing van de Nederlandse taal voor ons een pré.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris van € 3.400,- tot € 4,000,-
 • Bonus van € 500,- bruto bij het verlengen van jouw arbeidsovereenkomst
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
 • Korting op jouw zorgverzekering
 • Mooie extra’s, zoals een fietsplan

Bij de Schijf Groep werken we veilig of werken we niet! Zéker bij asbestverwijderingen zijn veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, met oog voor mens en omgeving en veiligheid in elke vezel, een must! Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken.

Dus, ben jij de DTA met scherpe blik die wij zoeken? Sla dan jouw vleugels uit versterk ons team! Solliciteer direct op deze vacature als deskundig toezichthouder asbestverwijdering en ga aan de slag als DTA in Uithoorn. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
 • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maand
Asbest

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!