Overslaan naar content

Grondwerker

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maandGrondwerk

Functieomschrijving

Ben jij klaar, om als grondwerker, de meest veelzijdige collega van onze projecten te worden? Bij de Schijf Groep ben je meer dan alleen een teamlid; je bent dé kracht achter een fijne en droge werkplek! Klinkt dat interessant? Lees dan snel de volledige vacature grondwerker in Uithoorn!

Over de functie

Als grondwerker speel je een mooie rol in het ondersteunen van de kraanmachinist en het waarborgen van de voortgang van het project. Je werkt veel samen met de voorman om de exacte graafdiepte te bepalen, die je vervolgens nauwgezet instelt en bewaakt met behulp van een laser. Jouw aandacht voor detail zorgt ervoor dat zelfs de moeilijk bereikbare hoeken de aandacht krijgen die ze verdienen.

Jouw taken omvatten ook het graven van geulen en sleuven, waarbij je de werkplek droog en werkbaar houdt door pompen te plaatsen en de waterafvoer te beheren. Jouw inspanningen zorgen ervoor dat jij en je collega's in optimale omstandigheden kunnen werken.

Als een ware multitasker op de werkplek, ben je ook regelmatig betrokken bij het bedienen van de kraan, waardoor je flexibiliteit en veelzijdigheid binnen het team toont.

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach
  • Een geldig VCA certificaat, óf bereidheid deze te halen
  • Mogelijkheid om met eigen vervoer naar Uithoorn te komen

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 2.800 tot € 3.500,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij jouw contractverlening
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan

Bij de Schijf Groep werken we veilig of werken we niet! Zéker als het gaat om grondwerk zijn veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, met oog voor mens en omgeving, een must! Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken!

Dus, kom jij jouw kunsten en veelzijdigheid bij ons inzetten? Word dan grondwerker bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature en ga aan de slag als grondwerker in Uithoorn. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Grondwerk

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!