Overslaan naar content

Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP)

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maandGrondwerk

Functieomschrijving

Vind jij bodemsanering tof én heb je een scherp oog voor veiligheid? Dan is de functie Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP) bij de Schijf Groep in Uithoorn écht iets voor jou! Lees de hele vacature en solliciteer direct!

Over de functie

Als DLP'er bij de Schijf Groep word je de spil in onze bodemsaneringsprojecten. Jouw taak is om zowel de veiligheid te waarborgen alsmede de grondlagen nauwkeurig te verwijderen. In deze leidinggevende rol ben je verantwoordelijk voor diverse aspecten van de projectuitvoering, waaronder veiligheidsbeheer, projectadministratie, en het beheren van grondstromen.

Jouw kennis en vaardigheden stellen je in staat om potentiële risico’s vroegtijdig te identificeren en proactieve maatregelen te nemen. Dit omvat ook het toezicht houden op projectmedewerkers en indien nodig, het tijdelijk stilleggen van het project om veiligheidsredenen.

Je dient als primair contactpunt voor autoriteiten, certificeringsinstanties en veiligheidsexperts. Bovendien zorg je regelmatig voor rapportages aan de uitvoerder om deze volledig geïnformeerd te houden over de voortgang van het project.

Maar het werk als DLP is niet alleen management; je zult ook actief deelnemen aan het veldwerk, waarbij je letterlijk met je voeten in de klei staat en je expertise in de praktijk brengt.

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach
  • In bezit van VCA-VOL
  • Je bent kundig op een graafmachine en met grondwerk

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 3.400,- tot € 4.000,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij het verlengen van jouw arbeidsovereenkomst
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan

Bij de Schijf Groep werken we veilig of werken we niet! Zéker als het gaat om bodemsaneringen zijn veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, met oog voor mens en omgeving, een must! Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken!

Dus, bezit jij die scherpe blik? Wordt dan DLP-er bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature Deskundig Leidinggevende Projecten en ga aan de slag als DLP-er in Uithoorn. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.000 per maand
Grondwerk

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!