Overslaan naar content

Deskundig Asbest Verwijderaar 2 (DAV-2)

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.500 per maandAsbest

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe superheld in asbestverwijdering? Bij de Schijf Groep in Uithoorn zoeken we een gemotiveerde Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV-2) die bijdraagt aan een veiliger, asbestvrij Nederland. Is dit jouw roeping? Ontdek meer in onze vacature voor DAV-2!


Over de functie

Als DAV-2 ben jij de kern van de missie om Nederland asbestvrij te maken. Je rol is cruciaal in het zorgvuldig en veilig verwijderen van asbest, wat zorgt voor een veilige omgeving voor iedereen. Jouw werkdag begint met het opstellen van een duidelijk plan van aanpak in samenwerking met de DTA. Na het succesvol voltooien van de sanering, zorg jij dat de locatie schoon en geordend is voor de finale inspectie en zorg je voor een nette afhandeling na de goedkeuring.


Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het correct gebruik van je persoonlijke veiligheidsuitrusting, gereedschappen en machines is van groot belang. Onze projecten zijn gevarieerd en uitdagend, van korte klussen in de buurt tot grootschalige projecten door heel het land. Met de Schijf Groep zit je nooit stil, want elke klus brengt een nieuwe uitdaging met zich mee.


Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach
  • De volgende certificaten: DAV-2, VCA-Basis en vezelveiligheid, óf bereidheid deze te halen
  • De volgende keuringen: medische asbestkeuring en face-fittest

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 3.000,- tot € 3.500,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij jouw contractverlenging
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan


Bij de Schijf Groep werken we veilig of werken we niet! Zéker bij asbestverwijdering is veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, met oog voor mens en omgeving en veiligheid in elke vezel, een must! Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken.


Dus, wil jij bij ons aan de gang als asbestverwijderaar? Wordt dan DAV-2 bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature als Deskundig Asbest Verwijderaar en ga aan de slag als DAV-2 in Uithoorn. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!


Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.500 per maand
Asbest

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!