Overslaan naar content

Deskundig Asbest Verwijderaar 1 (DAV-1)

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.000 per maandAsbest

Functieomschrijving

Wordt superheld door te werken als Deskundig Asbestverwijderaar (DAV-1) bij de Schijf Groep in Uithoorn. Terwijl je een belangrijke rol speelt in het creëren van een veiligere omgeving wordt je tegelijkertijd klaargestoomd tot DAV-2. Klaar voor deze uitdaging? Lees dan verder!


Over de functie

Je begint hier als DAV-1, waar je de taak op je neemt om asbest veilig en efficiënt te verwijderen, en zo bijdraagt aan een asbestvrije omgeving. Je krijgt intensieve begeleiding van een ervaren mentor en wordt stap voor stap voorbereid op je rol als DAV-2. Je verantwoordelijkheden omvatten het opzetten van een gestructureerde werkplek, nauw overleggen met de DTA, en het zorgen voor een grondige en nette afronding van elk saneringsproject.


Naast het hands-on werk, doorloop je een leertraject van 120 pak-uren, waar je alle fijne kneepjes van asbestsanering leert. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het behalen van je DAV-2 certificering. Bij de Schijf Groep zijn de projecten divers, variërend van korte lokale opdrachten tot langdurige projecten door heel het land. Dit geeft je de kans om je vaardigheden in verschillende omgevingen te ontwikkelen en te laten zien.


Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach.Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 2.800,- tot € 3.000,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij jouw contractverlenging
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan


Bij de Schijf Groep werken we veilig of werken we niet! Zéker bij asbestverwijdering is veiligheid en naleving van wet- en regelgeving, met oog voor mens en omgeving en veiligheid in elke vezel, een must! Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken.


Dus, wil jij ook leren hoe je een superheld wordt? Word dan DAV-1 bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature als Deskundig Asbestverwijderaar en ga aan de slag als DAV-1 in Uithoorn. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!


Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.000 per maand
Asbest

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!