Overslaan naar content

Chauffeur portaalwagen

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maandChauffeur

Functieomschrijving

Als C-chauffeur bij de Schijf Groep ben jij het rijdende visitekaartje van ons bedrijf! Jouw taak is om ervoor te zorgen dat onze klanten hun containers stipt en op de juiste locatie ontvangen, waardoor ze een uitstekende eerste indruk krijgen van de Schijf Groep. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze volledige vacature voor chauffeur C in Uithoorn!

In de rol van Chauffeur C bij de Schijf Groep ben jij de sleutel tot het tijdig en correct leveren van containers aan onze klanten, variërend van aannemers tot particulieren. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoeren van bouw- en sloopafval, hout, puin en grond.

Jouw werk brengt je rechtstreeks in contact met onze klanten, wat betekent dat je regelmatig een praatje maakt en zo onze klantrelaties versterkt. Een bijkomend voordeel van je functie is dat je als vrachtwagenchauffeur vaak op tijd thuis bent voor het avondeten!

Als chauffeur bij de Schijf Groep is geen dag hetzelfde. Hoewel je vooral rijdt op de portaalwagen, zul je ook regelmatig werken op de autolaadkraan. Hierbij assisteer je je collega’s of klanten door containers dichterbij te brengen of te heffen naar hogere niveaus voor efficiëntere afvoer.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 2.800,- tot € 3.500,-.
  • Bonus van € 500,- bij jouw contractverlenging.
  • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen.
  • Korting op jouw zorgverzekering.
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach.
  • Het bezit van rijbewijs C(E) en code 95.
  • Een geldig VCA-Basis certificaat óf bereidheid deze te halen.

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken!

Dus, ben jij er klaar voor om een goede eerste indruk achter te laten? Word dan vrachtwagenchauffeur bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature en ga aan de slag als chauffeur C in Uithoorn! Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Chauffeur

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!