Overslaan naar content

Calculator

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 - € 6.500 per maandKantoor

Functieomschrijving

Bij Schijf Groep bieden we je een mooie combinatiefunctie waarin je niet alleen werkt als calculator, maar ook de belangrijke taken van werkvoorbereider op je neemt. Je speelt een belangrijke rol in zowel de financiële als de operationele planning van onze projecten, waarbij je zorgt voor een naadloze uitvoering van begin tot eind. Ben jij benieuwd naar deze mooie functie? Lees dan de volledige vacature calculator in Uithoorn!

Over de functie

Als calculator en werkvoorbereider binnen Schijf Groep, duik je diep in de projectdetails, waaronder specificaties, beschrijvingen, tekeningen en plannen, om een nauwkeurige inschatting te maken van het benodigde materiaal en materieel. Vervolgens stel je een accurate kostenbegroting op en bereid je de offerte voor.

Na goedkeuring van een project, neem je het voortouw in de planning en voorbereiding, inclusief het regelen van alle noodzakelijke formaliteiten en de logistiek van materialen en apparatuur.

Je staat altijd klaar om problemen te identificeren en op te lossen, waardoor je elk project succesvol tot een goed einde brengt.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van civiele techniek of bouwkunde.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Vloeiend in Nederlands, zowel in woord als geschrift.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 3.500,- tot € 6.500,-
  • Een bonus van € 500,-bruto bij contractverlenging.
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
  • Extra's zoals een fietsplan, bedrijfswagen, mobiele telefoon, en laptop.

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken.

Kom jij bij ons aan de gang als calculator en werkvoorbereider? Solliciteer dan direct, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op!

Is dit niet wat je zoekt? Kijk op werkenbijschijf.nl of neem contact op voor andere mogelijkheden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 - € 6.500 per maand
Kantoor

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!