Overslaan naar content

Betonboorder en -zager

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maandSloop

Functieomschrijving

Ben jij klaar om een belangrijke rol te spelen in ons team als betonboorder en -zager? Bij de Schijf Groep combineer je vakmanschap met precisie en teamwork. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan de volledige vacature voor betonboorder- en zager in Uithoorn!

Over de functie

In de rol van betonboorder en -zager bij de Schijf Groep ben je veel meer dan een uitvoerder van sloopwerkzaamheden. Je bent een voorbereider, een nauwkeurige werker en een onmisbare schakel in het proces. Met behulp van moderne (diamant) boor- en zaagmachines zorg jij voor perfecte gaten en strakke slooplijnen, essentieel voor de voortgang van onze projecten.

Vaak werk je zelfstandig en soms neem je het initiatief om samen met de uitvoerder de projectlocatie te verkennen. Tijdens deze verkenningsrondes bepaal je de exacte locaties voor het boren en zagen, zodat je collega's hun werkzaamheden efficiënt en nauwkeurig kunnen voortzetten. Jouw precisie en oog voor detail zorgen ervoor dat iedereen na jou, zijn taken optimaal kan uitvoeren, volgens de afgesproken standaarden.

Wat vragen wij van jou?

  • Enthousiasme en een glimlach
  • In het bezit van een VCA-Basis certificaat en een BHV certificaat, óf bereidheid deze te halen
  • In het bezit rijbewijs B

Verder wordt er op de werkvloer veelal Nederlands gesproken, het is dus van belang dat je de Nederlandse taal machtig bent.

Vereisten

Wat bieden wij jou?

  • Een bruto maandsalaris van € 3.000,- tot € 4.000,-
  • Bonus van € 500,- bruto bij het verlengen van jouw arbeidsovereenkomst
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden: we kijken gezamenlijk wat jouw doelen zijn en gaan met elkaar aan het werk om deze doelen te halen
  • Korting op jouw zorgverzekering
  • Mooie extra’s, zoals een fietsplan

De Schijf Groep zet zich in om circulair slopen zo veel en vaak als mogelijk toe te passen. Dit doen we o.a. door de samenwerking met Schijf Restoric, waar men veel van de geoogste producten herbestemt, refurbisht of verkoopt. Bij de Schijf Groep vinden we ook de mens achter de functie héél belangrijk, we staan altijd voor jouw werkgeluk en zetten vol overtuiging dat stapje extra om ook ónze relatie duurzaam te maken!

Dus, kom jij de lijnen bij ons uitzetten? Word dan betonboorder en -zager bij de Schijf Groep! Solliciteer direct op deze vacature en ga aan de slag als betonboorder en -zager in Uithoorn! Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om alles door te nemen!

Is dit nou nét niet de vacature die jij zoekt? Kijk dan even op onze website of neem contact met ons op, dan kunnen we vast iets passends vinden!

Op locatie
  • Uithoorn, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
Sloop

of

De kernwaarden van Schijf

Plezier in het werk

Plezier in het werk

Bij de Schijf Groep vinden we het van groot belang dat je met plezier naar je werk komt, er met plezier aan het werk bent én met plezier weer naar huis gaat. We hebben met regelmaat een borrel, een barbecue, of een andere leuke activiteit. We luisteren altijd naar jouw doelen, ontwikkelings- en groeiplannen en zullen altijd een stapje extra zetten om dit met jou te behalen.

Gezond weer thuis

Gezond weer thuis

Gezondheid tijdens het werk én gezondheid ná het werk, vinden we bij Schijf onwijs belangrijk. We zorgen er voor dat je tijdens het werk wordt beschermd tegen gevaren. Ook vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat, zo bieden we je korting op een sportabonnement, een fietsplan en korting op je zorgverzekering. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als er iets nodig is ook als dit je privé situatie betreft.

Veiligheid op het werk

Veiligheid op het werk

Veiligheid is een belangrijke kernwaarde voor de Schijf Groep. We werken veilig of we werken níét! Dit doen we altijd volgens de wet en regelgeving, en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk tril-, geluid- en stofvrij werken met de juiste PBM’s. We vinden een ergonomisch juiste werkwijze erg belangrijk en zullen altijd ons uiterste best doen om hierin te ondersteunen met materiaal en kennis. Ook werken we met moderne apparatuur en materiaal en zorgen we voor de nodige opleidingen en begeleiding om zo veilig mogelijk te werken!